Vítejte na blogu svatební agentury Simply Yes

6.9.2019

Ahoj, já jsem Míša.

Jsem certifikovaná svatební koordinátorka, snílek a perfekcionista. Mám jediný cíl – připravit pro Vás den, na který budete ještě léta vzpomínat. To vše bez starostí a stresu. Ještě jednou Vítejte na blogu svatební agentury Simply Yes.

Společně s mým týmem ověřených dodavatelů zajišťujeme vysoký standard plánování, koordinace a průběhu Vaší svatby.

Společně se postaráme o to, aby Váš den probíhal bez starostí.

Vítejte na blogu svatební agentury Simply Yes. Věřím, že každá z nás má svou vysněnou svatbu.
Michaela Nedomová, majitelka svatební agentury Simply Yes
Foto: Kateřina Hrubá

Jak to všechno začalo?

Má starší sestra se zasnoubila. Bude svatba! Potom, co mě sestra požádala, abych se stala její svědkyní, neváhala jsem a začala jsem společně s ní plánovat její svatbu. A to od A do Z. Od vybírání svatebních šatů přes rozlučku se svobodou až po samotný svatební den.

Pak přišel den D. Má starší sestra se vdává. Všechno musí být perfektní, vyladěné do detailu. Prostě bez chybičky. A tak se i stalo.

Proč svatební agentura?

Jako svědkyně jsem toho měla spoustu na starosti, a protože jsem perfekcionista, tak jsem to brala opravdu zodpovědně a chtěla jsem, ať vše šlape jako po másle.

Dohlížela jsem na celý chod svatby – od koordinace hostů na obřadě přes svatební průvod až po přebírání svatebních darů a jejich přenášení z venku dovnitř, když začalo pršet. Měla jsem pod palcem focení skupinek, focení novomanželů a taky moderování svatebních her.

A až po tomhle všem jsem si začala svatbu užívat.

Díky „práci“ svědkyně jsem přišla o rozbíjení talíře a přenášení přes práh, protože v tu stejnou chvíli jsem musela zajistit, ať nezmoknou svatební dary a kytice.

Vítejte na blogu svatební agentury Simply Yes. Věřím, že každá z nás má svou vysněnou svatbu. O nás... Mým cílem je přeměnit Vaše svatební přání v realitu
Tradiční přivítání novomanželů
Foto: Jakub Zatloukal

Takže jako sestra, svědkyně, svatebčan jsem si svatbu neužila se vším všudy – měla jsem spoustu starostí a věcí, na které bylo potřeba dohlédnout a myslet na ně.

Ale díky tomu jsem si uvědomila, že práce na svatbě – od organizování přes koordinaci a zajištění i těch nejmenších detailů – mě prostě baví! A tak vznikla myšlenka mít svou svatební agenturu!

Myslím si, že neutrální člověk je na svatbě potřeba. 

Svatbu byste si měli užít nejen vy, novomanželé, ale také Vaši hosté, svědci či rodinní příslušníci. Nechte Váš den D v rukou profesionálů a užijte si svou svatbu bez starostí!

Co je mým cílem?

Necílíme na kvantitu, ale na kvalitu. Je pro nás důležitá osobní schůzka, kde pečlivě naslouchám požadavkům a přáním novomanželů a poté utvářím svatbu dle jejich představ a zcela bez starostí. Mým cílem je, aby si novomanželé společně se svými hosty svatbu užili a veškeré starosti a stres nechali na nás.

Pokud jsem Vás přesvědčila o tom, že koordinace má smysl, neváhejte mne kontaktovat. Jsem připravena společně se svým týmem ověřených dodavatelů udělat váš den nezapomenutelným!

Vítejte na blogu svatební agentury Simply Yes. Věřím, že každá z nás má svou vysněnou svatbu. O nás... Mým cílem je přeměnit Vaše svatební přání v realitu
Svatební koordinátorka Míša společně s novomanželi

Náš Instagram